Kenanov brat raskrinkao Erminu: Kontaktirala je i Kenu i mene, pokušavala je…

Otkad je ušla u „Zadrugu“, Ermina Pašović vređa i proziva Kenana Tahirovića. Čak za njega tvrdi da mu veza sa Rialdom Karahasanović služi da bi se oprao od priče da je gej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josip Broz (@broz_josip) on

Mi smo kontaktirali Kenanovog brata Edu, i on je ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs otkrio da je Ermina pokušavala pre „Zadruge“ na svake moguće načine da izvuče neke informacije od njih, kako bi to posle koristila u rijalitiju.
– Iskreno, ona je kontaktirala i Kenana i mene i sve ljude oko nas i svi smo skužili njenu igru da radi sve da dođe do nekih informacija koje bi iskoristila protiv bilo koga, a u svoju korist, tako da nije dobila nikakve konkretne informacije, osim nečeg sto je želela čuti i što nemaju veze s vezom. Ona je meni pričala da ima informacije da je Rialda lezbejka i da će da se veže za Kenu da bi to prikrila i ja sam joj u šali ovamo s prijateljima rekao da je to verovatno sve tako jer je nikada niko od nas nije uzimao za ozbiljno.
Ja sam preko nje samo želeo Kenanu preneti poruku da mislimo na njega, da ga podržavamo i da sam promenio projekat na kojem sam radio jer znam da će ga to obradovati, a ona se nikada nije videla sa mnom, kao što je spominjala nego je sve to išlo telefonski. Mislim da je svima jasno da je to jedna psihički jako nestabilna osoba koja pokušava na sve načine da dođe do svojih pet min. slave i to je sve što mogu reći na to – rekao je Edo za naš portal i dodao:

– Mislim da njena dela jako dobro opisuju kakav je ona karakter kao osoba i da je spremna reći apsolutno bilo šta da bi sebe stavila u neki prvi plan – dodao je Kenanov brat na kraju razgovora.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x