Nakon spornog nastupa Uroša Živkovića… Naida: Svi oni koji propagiraju mržnju… FOTO

Zvezda „Granda“ Uroš Živković je na jednom nastupu ponosno otpevao pesmu „Ne volim te Alija“ Baje Malog Knindže. Poznato je svima da se u istoj pesmi Bošnjaci nazivaju Balijama i da se ovom pesmom širi nacionalna mržnja.

Sam Uroš se na svom profilu na „Instagramu“ pravdao da ne mrzi muslimane i da je tu pesmu pevao jer mu tražena i plaćena te večeri.

Živkovića su javno osudile mnogobrojne kolege iz Bosne i Hercegovine, a među njima je i Naida Bešlagić.

– Slobodno nema me otprate svi kome smeta moja osuda na njega i njegov postupak! Meni na listi pratitelja ne trebaju nacionalisti i oni koji podržavaju takve! Ja sam neko ko ima mnogo prijatelja drugih vera i jako se poštujemo dugi niz godina, nikada vera nije bila barijera u našem slučaju! A svi koji propagiraju nacionalizam i mržnju mrš s mog profila! – poručila je Naida onima koji su je napali na društvenim mrežama zbog toga što je javno osudila kolegu iz „Zvezda Granda“.

Među kolegama koje su javno osudile Uroša je i mlada pevačica Lejla Zahirović.

– Ali mi smo nažalost takav narod, kada nas predstave teroristima i nacionalistima bunimo se. U ovom slucaju naravno naravno ćemo sedeti skrštenih ruku i dopustiti da se ovako nesto dogadja. Kazu vodi se time da svoje voliš, a tuđe poštuješ, tako i ja u ovom slučaju branim ono MOJE! – poručila je Lejla na svom profilu na mreži „Facebook“.

Ali mi smo nazalost takav narod,kada nas predstave teroristima i nacionalistima bunimo se.U ovom slucaju naravno sjediti…

Posted by Lejla Zahirović on Субота, 07. новембар 2020.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x