Bila je uz njega nakon saobraćajke… Amerikanka otkrila kako je upoznala srpskog košarkaša!

Tomiša Romo je široj srpskoj javnosti postala poznata kada je njen suprug, košarkaš Ognjen Kuzmić bio ozbiljno povređen u saobraćajnoj nesreći u Banja Luci. 
Ona je tada spakovala kofere i zajedno sa sinom Nikolajem i ćerkicom,  iz Amerike doputovala u Srbiju kako bi bila pored svog muža! 
Tomiša mu je bila velika podrška u teškim trenucima, a domaći mediji su svakodnevno izveštavali o povezanosti između harizmatične Amerikanke rodom iz San Franciska i reprezentativca Srbije!
Supruga slavnog košarkaša rešila je da se ekskluzivno pojavi u trinaestoj sezoni emisiji Ognjena Amidžića – “Amidži šou” i otkrije kako se oseća u Srbiji, ali i prizna zbog čega je odlučila da se bavi muzikom.
– Moj suprug je visok dovoljno, tačno dva metra i trideset, tako da sam ja polovina njegove visine (smeh).Ljubimo se tako što on dođe na pola, ja na prste i tako to radimo. Upoznali smo se u Americi u Kaliforniji. Radila sam u restoranu, bavila sam se muzikom, a on je uporno dolazio u i stalno je sedeo za istim stolom. Znala sam da je dolazio zbog mene i tako je sve počeo – rekla je ona i otkrila zbog čega je počela da se bavi muzikom.
– Počela sam da pevam kada sam imala devet godina, a takmičila sam se i u “Američkom idolu”. U početku sam pevala ljubavne pesme, a onda sam se povezala sa bogom i sada pevam neku drugu vrstu muzike! – ispričala je ona i dodala:
– Nakon svih dešavanja u Americi oko pokreta:”Crni životi su bitni” rekla sam suprugu da mi cela ta priča nije jasna. Nešto u vezi svega toga mi nije bilo kako treba. To nije promena koja nam treba u svetu…upravo zbog svega , snimila sam jednu himnu nade koja govori o tome da nije važno da li smo crni ili beli, bogati ili siromašni. Snimila sam pesmu koja daje nadu ljudima – rekla je ona u emisiji „Amidži šou“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x