I dalje ih ne ostavljaju na miru… Luni i Marku pakuju novu aferu! FOTO

Luna Đogani i Marko Miljković su presrećni otkad su saznali da će postati roditelji. Međutim, izgleda da nekima smeta njihova sreća, pa bi sa novom aferom na društvenim mrežama, želeli da im skinu osmehe s lica.

Ovog puta, neki za svoj plan koristi i lažni profil Slobe Radanovića.

Naime, tzv. „detelinarke“ odnosno oni koji su nekada podržavali vezu Slobe i Lune, očigledno su napravili Slobin lažni profil i sa njim lajkovali novu Luninu fotografiju na „Instagramu“, a sve kako bi ponovo provocirali Marka Miljkovića.

– Samo da pitam Marka Miljkovića crkava li ti se od muke? – glasila je objava u kojem jedna „detelinarka“ ističe kako je Sloba lajkovao Luninu fotografiju i da bi zbog toga Marku trebalo da bude loše.

Međutim, Markova podrška je brzo razotkrila da je Luninu fotografiju lajkovao lažni profil Slobe Radanovića i da Sloba uopšte veze nema sa ovom situacijom, već je nečija namera da se zapravo Luni „spakuje“ nova neprijatna afera.

– Pitajte ove detelinarke, crkavaju li one od muke zbog ovako loše fotomontaže? Pa, bar ste mogli ubaciti čovekovu pravu profilnu sliku. Eee, jadnice moje jadne, niko vas neće. Suha pi**a…. Jbg. šaljem ljubav za vas – glasila je reakcija jedne od stranica koja podržava Markovu i Luninu vezu.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x