Da li je vredelo? Zbog ovog spota, popularnoj pevačici su noge unakažene! VIDEO

Sve popularnija pevačica Lena Čolak predstavila je spot za novu pesmu koja nosi naziv “Majko”.

Interesantno je da se u ekranizaciji ove balade pojavljuju zvezde serije “Igra sudbine” Milica Milša i Vladan Savić.

View this post on Instagram

Snimili smo spot za pesmu “Majko”… Ljudi, toliko me raduje ceo ovaj projekat, da ne mogu da dočekam da čujete i vidite šta sam vam pripremila. Ulozeno je mnogo truda, energije, živaca, novca, vremena, suza, strpljenja… Zato očekujte neočekivano❣️ Ovo nije “Igra sudbine” ovo je jedna od mnooogo sličnih životnih priča, zato pripremite maramice dok ovo budete gledali. ☝️ Beskrajno sam zahvalna svima koji su juče bili deo spota. Hvala ljudi što ste se nesebično dali svemu ovome kao i ja, i što ste u svim onim otežanim uslovima bili i više od profesionalaca. Posebno hvala delu ekipe koji je sa mnom na nogama bio skoro 24h! Volim vas i grlim! ❤️🥰 🤗 #lenacolak #colakovakci #lena #spot #novapesma #majko #milicamilsa #mama #vladansavic #tata #igrasudbine

A post shared by Lena Colak ®️🎵🎤🎸 (@colakova.kci) on

Na snimanju ovog spota, Lena je povredila noge i nedavno je pratiocima na “Instagramu” pokazala kako je do tih povreda došlo.

– Povreda na snimanju spota. Ne sme se klečati na suvom ledu – pokazala je Lena kako joj je noga izgledala tada nakon snimanja.

Sada konačno imamo prilike da pogledamo spot za koji se Lena toliko žrtvovala…

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...