AMINA I CALE PREDAHNULI OD ŠOPINGA UŽ “ŠIK BIF”!

NAJPOPULARNIJI REGIONALNI INFLUENSERI AMINA EFENDIĆ I STEFAN PAVLOVIĆ CALE SVAKI SLOBODAN TRENUTAK KORISTE KAKO BI UŽIVALI U UKUSNIM, A ISTOVREMENO ZDRAVIM OBROCIMA PA JE BAGETERIJA SVAKODNEVNO NJIHOVA NEZAOBILAZNA TAČKA


AMINA EFENDIĆ i STEFAN PAVLOVIĆ CALE polako i sigurno zauzimaju regionalni influenserski tron čemu u prilog govori i svakodnevni vrtoglavi rast broja njihovih pratilaca na društvenim mrežama. Njihove objave dele milioni ljudi raznih generacija, a njihove kapacitete prepoznali su i brojni sponzori.

Ipak i pored brojnih obaveza oboje nalaze vremena za kvalitete obroke, a ukoliko ne stignu sami da ih pripreme, redovni su posetioci BAGETERIJE u BEO shopping centru.

Dvojac je tako prethodnih dana probao brojne gurmanluke iz ovog restorana, a pored neizostavnih FIT salata, izbor je pao i na zlatnu šefovu preporuku, tačnije hrskave baget obrok sendviče, ŠIK BIF, BRUKA ĆURKA i ALFA PILE.

Delić njihovog provoda u BAGETERIJI imaćete prilike da vidite u video snimcima koje ćemo objaviti tokom narednih dana.

Amina i Cale uživali su u omiljenim obrok sendvičima koji su dostupni i vama i to u BEO Shopping centru, ali i putem dostave, tačnije putem broja 060 500 35 85 odnosno servisa DONESI.COM i GLOVO 

PRESSSERBIA

Foto: Dalibor Katić

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...