Jovica tvrdi: Maja i ja smo imali dogovor, koji je ona prekršila!

Bivši zadrugar Jovica Putniković nedavno je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, a za to vreme njegova verenica Maja Marković je u „Zadruzi“ bila prisna sa Alenom Hadrovićem. Jovica kaže da je o svemu obavešten, kao i da je Maji sve omogućio.
– Nisam dobro, ali sva sreća je u tome da sam, kako kažu lekari, završio sa operacijama, sad me čeka dug oporavak, jako je teško. Čuo sam šta se dešava. Vezano za Maju, rekli su mi za odnos sa Alenom, ali mi smo imali dogovor, pred njen ulazak. Ja sam iz šale njoj rekao: „Zašto ne bi ušla u Zadrugu da se promovišeš i ispuniš svoj san?“ Bio sam joj podrška. Jedini uslov da ima bilo kakav kontakt sa mnom je da prekine svaku komunikaciju sa njim. Jedino tako. Ukoliko to ne uradi, znači da njena ljubav nije toliko jaka prema meni, to je kraj onda – rekao je Jovica.
– Dogovor je bio da ne bude debil tamo, da se druži sa svima, ali jedino da se ne grli, ljubi i spava u krevetu sa drugim muškarcem. Rekao sam joj i da ne razmišlja o meni napolju, da iako uradi nešto tamo, da je ja nikada neću vređati i pljuvati, kao što i neću. Ona i ja smo imali dogovor, koji je ona prekršila. Prešla je svaku granicu – izjavio je Putniković.
„Pred ulazak sam se potrudio da joj priuštim sve da bi bila srećna, sva garderoba, sve što je unela je novo, jer nisam želeo da se oseća bezveze. Ja je nikad nisam gledao kao sponzorušu, nikad to i nije bila. Sada treba da joj stigne odeća vredna 2.000 evra, koje sam poslao mojoj sestri Neveni, da joj kupi sve. Ona i ja za godinu dana nismo imali nijednu svađu. Molila me je da je nikad ne ostavim, tolika je ta njena ljubav bila. Zvao sam mog zubara jer je htela da sredi zube, to je istina, posle je htela da stavi grudi, naravno da sam ja želeo da platim to sve, iako je ona rekla da će plaćati rate sa svoje kartice, rekao sam joj : „Neka, imaj ti na kartici“, uglavnom sam ja plaćao te rate, jer sam znao da nema šanse sama to da isplati sve“ – otkrio je Jovica.

Izvor: srbijadanas.com

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x