Noge unakažene… Pevačica se povredila na snimanju spota! FOTO

Sve popularnija pevačica Lena Čolak snimala je spot za pesmu „Majko“ i neki od kadrova sa snimanja su osvanuli na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/CFrKA0WhR03/

Snimili smo spot za pesmu “Majko”… Ljudi, toliko me raduje ceo ovaj projekat, da ne mogu da dočekam da čujete i vidite šta sam vam pripremila. Ulozeno je mnogo truda, energije, živaca, novca, vremena, suza, strpljenja… Zato očekujte neočekivano. Ovo nije “Igra sudbine” ovo je jedna od mnooogo sličnih životnih priča, zato pripremite maramice dok ovo budete gledali. Beskrajno sam zahvalna svima koji su juče bili deo spota. Hvala ljudi što ste se nesebično dali svemu ovome kao i ja, i što ste u svim onim otežanim uslovima bili i više od profesionalaca. Posebno hvala delu ekipe koji je sa mnom na nogama bio skoro 24h! Volim vas i grlim! – poručila je Lena uz fotografiju sa snimanja spota na kojoj su zvezde pomenute serije Milica Milša i Vladan Savić.

https://www.instagram.com/p/CGKJJq8BJQ0/

Lena će ovo snimanje spota sigurno pamtiti ne samo zbog ekipe sa kojom je radila, već i zbog toga što se lakše povredila na snimanju. Tačnije, noge su joj stradale.

– Povreda na snimanju spota. Ne sme se klečati na suvom ledu – pokazala je Lena kako joj noga izgleda nakon snimanja.

Pogledajte…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x