Zoki Šumadinac tvrdi da ima ALIBI! FOTO

Kada spomenemo Zoki Šumadinac , velikom broju fanova se razvuče osmeh na lice, jel Zoki uvek svoje fanove pa i naciju počasti nekim novitetom. Tako je i ovom prilikom Zoki za svoju armiju fanova pripremio novi hit.

Zoki Šumadinac iako uporno tvrdi i govori da nije pevač, već soumen i da mu je muzika samo hobi, on i poreed njegove tvrdnje već godinama medije drži u neuzvesnosti i veoma često naciju zasmeje ili iznenadi. Njegova muzika je drugačija od drugih uzvođača i to ga čini originalnim i najboljim u ovoj branši.
Naime pre tri meseca Zoki je lansirao hit Mon Cheri i tako pokazao svima da se snalazi odlično i u drugačijim vodama muzičkim jer Mon Cheri je dosta smirenija pesma od dosadašnjih koje smo navikli slušati od Zokija.
Ni to nije sve, Zoki je upravo završio novi spot za duetsku pesmu Alibi. Spot je rađen u romantičnom stilu i uskoro bi trebalo ugledati svetlost dana.


Zoki je ovog puta ukrstio glas sa mladim kragujevčaninom Bojanom R, koji iza sebe već ima dve pesme.
Na pitanje kako je i zbog čega došlo do njihove sardnje Zoki je kratko rekao – Dva razloga postoje, prvi i osnovni je taj što želim da pomognem mladim talentima, drugi razlog je taj što je kada je meni pomoć bila potrebna pre petnaest godina njegova majka je meni mnogo pomogla.
Bojan R nam je isto kratko rekao da su se slučajno sreli na jednom snimanju u BG i da su komunikaciju otkrili mnogo toga od ranije, te da je Zokiju njegova majka mnogo pomogla i tako smo moja i njegova kuća postali jako dobri prijatelji.
Pesma Alibi kako saznajemo je dosta drugačija od dosada što su radili oba pevača. Zoki je nastavio saradnju sa tekstopiscem i producentom Bobom Novaković ali i sa poznatom produkcijom Universal na čelu sa Mariom i Dankom. Glumci u spotu su mladi Saša Simić i bivša zadrugarka Ivana Radić u medijima poznatija kao Ivana Veštica.
Fanovi jedva čekaju pesmu u celosti jel tizer koji već kruzi javnim mrežama i te kako obećava.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...