PSH PSH! Nova i drugačija Elena: Publika će biti oduševljena! FOTO

Jedna od predstavnica mlađe generacije estradnih umetnika koji polako ali sigurno grade velike karijere zasigurno je i Elena Kitić.

Mlada pevačica do sada je predstavila sedam uspešnih projekata. Pesme nastale u saradnji s Jalom Bratom i Bubom Corellijem, duet s popularnim dvojcem iz Makedonije, desetine miliona pregleda, prvi vertikalni video spot na Balkanu,… samo su deo onoga što je iza Elene.

Iako je već najavljivala novi album, zbog globalne pandemije i želje da i muzički i vizualno projekat bude baš onakav kakav je zamislila, Elena je njegov izlazak odgodila na neko vreme. Pre dva meseca, pesma ‘Harakiri’ je procurela pre zvanične premijere, ali čini se kako mladu zvezdu to nije poremetilo te je nastavila sa spremanjem svog prvog albuma u karijeri.

Ovih dana, u režiji ‘NN Media’ produkcije Elena je snimila spot za novu pesmu ‘Psh psh’ koju su radili Jala i Buba, a koji su, kako saznajemo, autori još nekih novih Eleninih numera. Osim njih na albumu će se kao autor naći i Slobodan Veljković Coby.

– Pjesme ‘Folira’ i ‘Ne volim’ koje smo radili s Elenom odlično su prošle! Ona je naša sestra i od prvog trenutka kada smo se upoznali i počeli suradnju, energije su nam se poklopile i uvijek nam je bilo lako surađivati. Njeno vrijeme tek dolazi i ja mislim da ljudi nisu svjesni šta ih sve čeka od ove pretalentirane djevojke! Kad to kažem, to stvarno i mislim. Nisu svjesni – rekao je Jala.

Spot je sniman dva dana, na nekoliko lokacija u Beogradu, a njegova premijera se očekuje tokom sledeće nedelje!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x