Tri meseca posle porođaja… Didi J ponovo blista! VIDEO

Posle samo tri meseca od porođaja Didi J se vratila u punom sjaju i nikad zgodnija. Korona virus je usporila ali trudnoća nije, u petom mesecu je snimala pesme u studiju u Americi, dobro je podnosila trudnoću i nikada nije imala mučnine.

“Beba je jako mirna nebudi se noću uživam sa njom! Beba ima oči i trepavice na mene! Krupne oči i dugačke trepavice. Ona sluša moje pesme, i gleda u ekran izgleda da će biti na mamu. Liči na tatu ali voleće muziku na mamu.“- izjavila je popularna mama Didi, koja ovih dana promoviše svoju novu pesmu i spot Mr Benji.
Korona virus je sprečila da radi spot u NY, ali je zato spektakularna animacija i jedinstvenost kada je Didi J u pitanju odusevila mnoge prilikom gostovanja na jednoj televiziji gde je pevačica premijerno prikazala svoj novi spot Mr Benji. Spot je uradjen u animaciji u kojem Didi izgleda kao lutka, pesma je radjena za svetsko tržište i nesumnjamo da ce biti veliki hit kako Didi J kaže. Pesma govori o Bendzaminu Frenklinu, naučniku koji je na novčanici od 100 dolara. Uskoro će svetlost dana ugledati i pesma koju je snimila sa jednm od top pet svetskih reperki u svetu.Čekajući novi duet, uživamo u pesmi i spotu Mr Benji.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x