Era: Snežana i ja smo toliko dalek rod da se ni ne poznajemo!

Učešće Snežane Ojdanić u rijaliti šou-programu „Zadruga“ privuklo je pažnju mnogih, ali, iako ona sama tvrdi da joj je pevač Era Ojdanić rođak, on sam, ali i članovi njegove porodice to poriču.
– Ja imam 50 godina i u životu nisam čula za tu Snežanu. Eto… Danas svaka šuša može da uđe u rijaliti i predstavi se kao Erina rođaka. Sramota me je kad čujem da je robijala i da je bila u belom roblju. Kalja nam prezime, a i ne znamo ko je ta žena. Ovo je strašno šta se radi, moj tata će biti šokiran“, ispričala je Erina ćerka Milica, a pevač se nadovezao rečima:
– Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. Pošto ne znam ko je u pitanju, zvao sam neke rođake da se raspitam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože sačuvaj!

– Raspitivao sam se ovde po Crnoj Gori, jer sam došao da poplaćam poreze i račune, i saznao sam da ta Snežana lepo peva i da joj je brat pevač. Eto, po muzičkoj liniji možda i jesmo rod, ali toliko dalek da se i ne poznajemo. Pa, ja ne mogu da živim od poziva, svi me zovu da me ispitaju ko je ona, pa kako je robijala, pa zašto je tetovirana i muškobanjasta – dodao je revoltirano Ojdanić.

– Ma, idi, bre, toliko me nisu zvali ni kada sam koronu imao i ležao u bolnici. Ne mogu da objasnim ljudima da ne znam o kome me pitaju. Baš mi žena napravi problem!

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x