Zašto je nosila naočare u toku emisije? Jelena otkrila da je na terapijama!

Spisateljica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić bila je gošća u emisiji “Tabloid” kod voditelja Aleksandra Saše Filipovića. Gledaoce je zanimalo zašto je u toku snimanja ove emisije, gošća nosila naočare za sunce.

Jelena Bačić Alimpić

– Hvala Jelena Bacić Alimpić na profesionalizmu.Evo i njene objave da se ne pitate što je žena morala da nosi naočare u emisiji. Ali je i kao ali i kao javna ličnost progovorila o alergiji koja mnoge muči. I ja imam alergiju na ambroziju, a tri gosće su mi otkazale ranije snimanja zbug muka sa ambrozijom Jelena hvala ti – naveo je Filipović na svom profilu na društvenim mrežama, a potom je podelio i objavu svoje gošće.

– Muku mučim s alergijom na ambroziju već nedeljama i pored terapije koju koristim po preporuci alergologa…Elem, danas sam imala zakazano snimanje kod moj školsog druga @aleksandarfilipovictv, i jutros se probudim kao ET…Potpuno natečena, nemam oči, samo užasne podlive…Nikad u životu nisam, što bi klinci rekli “ispalila” kolege, te sam već u rano jutro pozvala svoju drugaricu, oftalmologa i zakukala…Da skratim priču, posle dve injekcije kortikosteroida i antihistaminika i orl terapije (ispiranja očiju, kapi, masti, etc…) i naočara koje su mi dali za potrebe snimanja, nekako smo uspeli da izguramo celu, verujem, zanimljivu priču koja će se emitovati na RTV-u, 18.10. u 13h – navela je Jelena.

View this post on Instagram

Muku mučim s alergijom na ambroziju već nedeljama i pored terapije koju koristim po preporuci alergologa…Elem, danas sam imala zakazano snimanje kod mog školskog druga @aleksandarfilipovictv, i jutros se probudim kao ET😂…Potpuno natečena, nemam oči, samo užasne podlive…Nikad u životu nisam, što bi klinci rekli "ispalila" kolege, te sam već u rano jutro pozvala svoju drugaricu, oftalmologa i zakukala…Da skratim priču, posle dve injekcije kortikosteroida i antihistaminika i orl terapije (ispiranja očiju, kapi, masti, etc…) i naočara koje su mi dali za potrebe snimanja, nekako smo uspeli da izguramo celu, verujem, zanimljivu priču koja će se emitovati na RTV-u, 18.10. u 13h. Zašto ovo pišem? Zato što su prijatelji dragocenost! Zato što su spremni da vam priteknu u pomoć baš kad su najpotrebniji. Hvala lepa moja @dr.sabina@live.com @sfera_medika @sferaoptika_ns 💙💙💙

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...