Evo koliko košta estetska intervencija na koju su se navukle estradne dame!

Estrada je pohrlila ka novom trendu koji se u svetu popularno naziva “mačje oči”.

Procedura se radi putem lokalne anestezije, a podizanje i zakošenje uglova oka i obrva “mačkast izgled” tj. slepoočni (temporal) lifting podrazumeva podizanje i zatezanje kože i potkože slepoočne regije. Ovim se rešava problem spuštenih obrva, dela čela i spuštenih spoljašnjih uglova oka.
Ova metoda koju su radile popularne pevačice i starlete je uglavnom namenjena osobama u tridestim ili četrdesetim iako se radi i starijima. Mlađima se radi ukoliko postoji nezadovoljavajući izgled ove regije ili se želi postići egzotičan mačkast izgled.

Ana Korać na snimanju novog spota

Međutim, iako se ova procedura ne preporučuje mlađim devojkama, mnoga imena sa estradne scene su ovo uradila. Ljupka Stević, Dragica Zlatić, Andrena Čekić, Stanija Dobrojević, Ana Korać, Dragana Mitar, Miljana Kulić, navodno su samo neka od imena koja slepo prate ovaj trend.
Nakon intervncije može se primetiti kako na koži ostaju rupe od procedure, a ovaj zahvat nije nimalo naivan kao što izgleda. Rezultati nestanu nakon par meseci, a povrede su vidljive.

Na jednoj stranici poznatog plastičnog hirurga, cena ovakvog tretmana koja podrazumeva lifting i zakošenje oka i obrva iznosi 3.000 evra.

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...