Ena Popov pobesnela: E, to ne može više stvarno, dosta! VIDEO

Nakon fotografije koju je objavila, a na kojoj je koristila filter sa Instagrama, Ena Popov je došla u centar pažnje zbog toga što su mnogi pomislili da je izvršila neke estetske operacije na svom licu.
“Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim za lice i telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito. Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada i to mi je potpuno jasno. Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem, a to je prirodnost u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta. Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se, puštam da prođe i eto do čega dođe”, napisala je Ena.

View this post on Instagram

Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo.Uvek sam tu da uputim sve zene i devojke u nesto sto je delotvorno, i sto moze biti dobro za njihovu negu i lep izgled.Ali ovo sto je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito!Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno.Mogu biti nekome najlepsa na svetu, a neko se uopste nece sloziti sa tim i to je u redu, jer moja zivotna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizickim izgledom.Ali da neko od mene pravi model necega sto se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za sta se ja uvek zalazem a to je prirodnost i u ponasanju i u izgledu, e to ne moze vise stvarno, dosta!Vec godinama cutim na razne tekstove, ne oglasavam se pustam da prodje, i eto do cega dodje.Ako vam se vec pisalo o intervencijama takve vrste imate toooliko javnih licnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tacno u ovoj prici🤷🏼‍♀️

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on

Izvor: Kurir

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...