VUK KRENUO DA PRETI… Lili: On je verio ženu koju je odobrila njegova mama! VIDEO

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić u emisiji ,,Pitanja gledalaca“ imao je niz pitanja za Ljiljanu Stevanović Lili.
– Videli smo danas da je došlo do sukoba između Vas i Vuka Moba koja Vas je pogodila, rekli ste da je on nesposoban i nikakav muškarac i da o svemu odlučuje njegova majka. Zašto tako mislite?

– Meni je to jedna njegova bivša devojka rekla, da se za sve pita njegova majka. Ne mogu da kažem koja je to devojka, ja sam se ogradila, ali on je sada verio ženu koju je odobrila njegova majka – odgovorila je Ljiljana.

– Ljiljo, igraš se sa opasnim vatrama i zalaziš u duboke vode u kojima možeš da se udaviš – poručio je reper.
Nemoj da mi pretiš – dobacila je Lili.

– Ne pretim ti. Glupo je da spominješ moju majku, poenta tvog izlaganja može da se meri sa psećim izmetom, više, manje, koliko tvoja reč vredi napolju, toliko vredi i ovde. Ti si špijun i cinkaroš. Nemaš prava da spomeneš moju majku, da sam ovo čuo vani, jezik bih ti iščupao i gurnuo tamo gde sunce ne zalazi. Meni majka nije odobrila Olju, šta više, na početku veze se nisu podnosile. Mene sve bivše mrze jer sam bio ološ, emotivno sam ih iskoirstio, varao, jeste, bio sam gad, to je činjenica, ali je isto tako činjenica da sam ja sa 30 godina, kada sam upoznao Olju promenio svoj život – odbrusio je Vuk.

– Tebi treba novac, znam ja dobro, ti si ušao sa razlogom u rijaliti, ja imam sve u životu! Meni tvoj nivo nije potreban, neću da se svađam! – uzvratila je zadrugarka.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x