ZAŠTO SU FRAN I PAULA HIT ZADRUGE 4? Ovako MAMA IGRE gleda na kontroverzni par!

Vesna Rivas je jedna od najiskusnijih rijaliti zvezda na ovim prostorima. Ona zna da prepozna potencijal u novim učesnicima ovakvih formata, ali čak i da bez greške pogodi ko će biti pobednici ovakvih takmičenja.
Prošle sezone, Iva Grgurić je osvojila simpatije publike, a otkad je počela “Zadruga 4” veliku pažnju privlače Paula Hublin i Fran Pujas. Kao i Iva, i njih dvoje su iz Hrvatske.


Pitali smo Vesnu u čemu je tajna tih novih učesnika iz Hrvatske koji osvajaju simpatije gledalaca u regionu.
– Kao prvo, samo mi u Srbiji organizujemo balkanski rijaliti i svi vole od bivših republika, to internacionalno druženje. Drugo, tamo kod njih u Hrvatskoj, pa i u Bosni i Hercegovini, su pukli ti njihovi rijalitiji i svi sada žele kod nas. Dalje, Hrvati imaju graničnik u izražavanju, da ne kažem kulturu, jer su tamo navikli kod njih u rijalitijima da se za ružne reči leti napolje – rekla je Vesna za nemazabranjenih.rs i potom se osvrnula na Paulu i Frana, koji su privukli veliku pažnju.


– Fran i Paula su slika čestih parova u poslednje vreme na prostoru celog Balkana. To su veze koje vodi strast, novac, tetovaže, droga, kurvanje… Nažalost, česta slika na ulici, ali ne i u rijalitiju i zato upadaju u oči. Još on faca, Kristijanu odgovara baš onako kako treba i u fazonu: “Hej fosilu, iz koje pećine ti dolaziš?” Umirala sam od smeha. Originalni su, kao iz nekog filma. Hit mi je on, ona onako – rekla je Vesna za naš portal.
Da podsetimo, nakon ulaska u rijaliti, Paula i Fran su raskinuli, ali i dalje njihov odnos privlači veliku pažnju. Naročito jer je očigledno da njih dvoje na svoj odnos još nisu stavili tačku.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...