Emili optužila fotografija da ju je seksualno zlostavljao!

Britanska manekenka i glumica Emili Ratajkovski (29) optužila je fotografa Džonatana Lidera za se*sualno napastovanje koje se navodno dogodilo 2012. godine u njegovom stanu u Njujorku, prenosi Page Six.
U eseju koji je NY magazin objavio u utorak, 29-godišnja manekenka i glumica napisala je da ju je agent poslao na neplaćeno snimanje za magazin Darius u Liderov dom, a bilo je predviđeno da ona tamo i prespava.

Kad je došla kod Lidera, Ratajkovski je saznala da će snimati u donjem vešu, a kako bi izgledala zrelo, prihvatila je čašu crnog vina koju joj je fotograf ponudio.

– Naučili su me da je važno izgledati marljivo i opušteno. Agent mi je uvek ponavljao: ‘Nikad ne znaš s kim ćeš snimati nakon toga – napisala je Ratajkovski.

Nakon snimanja u donjem vešu fotograf joj je navodno rekao: “Hajmo sad da probamo bez odeće.”
– Čim sam se skinula, deo mene se ugasio. Počela sam da plutam izvan sebe, gledala se kako se vraćam na krevet. Savila sam leđa, napućila usne, razmišljajući kako izgledam na kameri. Blicevi su bili toliko jaki, a popila sam toliko vina, da su crne mrlje pred mojim očima bile sve veće – napisala je.

Kad je šminkerka otišla na spavanje, Ratajkovski priznaje da se osećala veoma budno, ali i “jako, jako pijano”.

Ona i Lider pokrili su se ćebetom na kauču, a tvrdi da ju je tada počeo da ispituje o njenim momcima.

– Rekao je da mu se sviđa to što radim sa stopalima, tog trenutka se jasno sećam. Mrzila sam to što je komentirao nešto što sam radila da se utešim. Većina onog kasnije mi je u magli, osim toga kako sam se osećala. Ne sećam se ljubljenja, ali sećam se njegovih prstiju iznenada u meni. Sve snažnije i snažnije, gurao ih je i gurao kao što me nitko nikad nije dirao dotad ni otad. Osećala sam svoj oblik i zbilja me bolelo. Instinktivno sam ga izvukla iz sebe. Nisam ništa rekla. Ustao je i otišao stepenicama – napisala je.
Fotografije koje su tad nastale Lider je objavio u knjizi Lider / Ratajkovski Collector’s Edition 2016. godine, a ona tvrdi da izdavač Imperial Publishing ni on nisu imali pravo da koriste te fotografije.

– Duboko smo potreseni najnovijim (lažnim) tvrdnjama gospođe Ratajkovski koje je u želji za publicitetom dala Njujork Magazinu. Gospodin Lider poriče njene tvrdnje da je ‘napastovana’. Tužno je da je ona toliko osvetoljubiva da rutinski laže novinarima – rekao je pr kompanije za Page Six.

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор