Kaća otkrila da li koristi steroide, Mrkonjić otkrio kako se Milošević ponašao u kafani! VIDEO

Nova sezona emisije Zvezde Granda Specijal donela je mnogo promena, pa će od ove sezone imati mnogo više gostiju, zanimljivih priloga i muzike. Tako ćemo ove nedelje videti Anu Bekutu, Milutina Mrkonjića, Kaću Živković i Kebu u sasvim drugačijim ulogama od standardnih.
Naime, Bekuta i Kaća pokazale su zavidno umeće u mućenju jaja, ali su rekle i šta zaista misle o svojim koleginicama i da li atraktivna Leskovčanka koristi steroide. S druge strane, Mrkonjić je otvoreno pričao o odnosima sa Ivicom Dačićem, ali i otkrio kako se Slobodan Milošević ponašao u kafani i koje pesme su mu bile omiljene. Keba je u emisiji otvorio dušu i pričao o svojoj suprugi, ali i o tome na koji način joj je bio neveran.
Osim atraktivnog sadrzaja, zanimljivo je i to sto su se u ovoj sezoni poznatom i oprobanom dvojcu Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću, pridružili i dobro znani novinari i voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, te je ova emisija već postala unikatna po voditeljskom četvercu. Šta se jos dešavalo u emisiji i ko je Ani Bekuti prorekao sudbini, pogledajte u nedelju od 13h na televizji Prva.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x