Posle sedam godina je napustio Grand! Igor otkriva ko je glavni krivac za ovu odluku!

Igor Ćurčić više nije voditelj emisije “Grand magazin”. On je nedavno doneo odluku, da nakon sedam godina stavi tačku na saradnju sa “Grand televizijom”. Od skora on vodi jutarnji program na “BN televiziji”.

– Iz “Grand produkcije# nosim prelepe uspomene na sedam godina saradnje, ali promene su normalna stvar u ovom poslu u kome sam već 15 godina. Glavni “krivac” je moj prijatelj i kolega Goran Čomor. Malo sam i poželeo političke i društvene teme, tako da mi jutarnji program baš prija i siguran sam da sam doneo pravu odluku. BN je institucija i jedna od najgledanijih televizija u regionu gde su me srdačno dočekali i zaista se radujem daljoj saradnji. Dugo sam i u PR poslu, a ustajanje pre 5 mi ne pada teško jer sam na to navikao, a i po prirodi sam ranoranilac. Sa gledaocima ću se družiti svakog petka i subote uživo od 6,30 do 9 casova – otkrio nam je Ćurčić.

Da podsetimo da je Goran Čomor isto prešao sa “Grand televizije na “BN”. Tačnije, on se vratio na “BN” gde je pre “Granda” bio voditelj.

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...