Saru napao fan Jelene Karleuše! Pevačici neće biti dobro!

Na „Pinku“ je juče emitovana repriza emisije „Paparazzo lov“. Reč je o emisiji u kojoj su poznate dame ocenjivale i komentarisale izglede poznatih muškaraca. Među komentatorima se našla i popularna pevačica Sara Reljić, a očigledno je bilo i onih kod kojih su njeni komentari izazvali bes.

Osoba koja se na „Instagramu“ predstavlja kao plava Šeherezada, tačnije kao fan Jelene Karleuše, ispod poslednje fotografije koju je Sara objavila na pomenutoj mreži, uputila je žestoke kritike mladoj pevačici i bivšoj zadrugarki.

– Okrenem slučajno paparaco lov i setim te se velikom mukom da si bila u zadruzi, toliko si bila neprimetna da se čovek prosto mora portuditi da te se seti i onda slušam tvoje komentare kako daješ sebi za pravo da komentarišeš izglede većine momaka sa lošim ocenama i onakvim odvratinin konentarima devojko wtf  em si nebitna em si neprimetna, nisi nikakva riba, nisi nikakva zvezda, a pored svega toga daješ sebi za pravo onakve komentare da ostavljaš. Bolje ostani anonimna kao i do sada i ne pojavljuj se na tvu, blam te je slusat ozb – glasio je ovaj opširni i kritički nastrojeni komentar prema Sari.

Šta je Sara sve rekla u emisiji, pogledajte u snimku ispod!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x