Bivši pevač grupe Legende: Ovo postaje agonija, kojoj se kraj ne nazire!

Pevač Ivan Milinković, kao i veliki broj kolega sa estrade, oglasio se po pitanju višemesečne situacije vezane za virus korona. U zvaničnoj izjavi za medije pevač kaže:

,,Kao esnaf, direktno smo ugroženi. Više nego poželjno, bilo bi, da se nađe način da radimo. Uz sve mere opreza, na otvorenom, dok su letnji dani. Mi kao umetnici, naši saradnici sa porodicama, u teškoj smo situaciji. Ovo postaje agonija, kojoj se vremenski kraj ne nazire. Pitam se, kada dođu hladni i kišoviti dani, kakvi će tek problemi nastati?! Neophodno je, napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru (klubovi, restorani, koncertne dvorane), uz sve mere zaštite. U suprotnom, cela ova situacija, nateraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, naterati da svesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rešenje po ovom pitanju“.

Zbog aktuelne situacije, novu pesmu ,,Ti i ja stranci”, pevač promoviše putem društvenih mreža. Nada se, da će uskoro biti prilike da se sa publikom druži kroz tv emisije, ali i koncertno.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x