Nekada su bili bliski… Sara više nije u dobrim odnosima sa Kendijem? FOTO

Dok je na snazi bilo vanredno stanje, a nakon izlazaska iz „Zadruge“, Stefan Kandić nije mogao da se vrati u Crnu Goru, pa je u tom periodu živeo kod Filipa i Sare Reljić.

U jednom trenutku, Kendi i Sara su mnogima delovali jako bliski. Čak su fanovi krenuli da ih povezuju kao ljubavni par, a i Filip Reljić je izjavio da je primetio da postoje neke emocije između njih dvoje.

https://www.instagram.com/p/CDURLTkB9Pj/

Da li je fizička udaljenost učinila svoje ili je nešto drugo u pitanju, ali izgleda da između Sare i Kendija više ne cvetaju ruže.

https://www.instagram.com/p/CCnwCYAJnzl/

– Šta je sa Kendijem? – pitali su Saru na „Instagramu“, a ona je odgovorila:

https://www.instagram.com/p/CAS4vqJJP5-/

– Ne znam, nismo se čuli neko vreme. Sara je odgovarajući na pitanja pratilaca na „Instagramu“ otkrila da trenutno nema dečka, a priznala je da joj teško pada to što su zatvorene granice sa Crnom Gorom, jer dugo nije videla mlađeg brata, koji živi u Crnoj Gori.

Inače, popularna pevačica je već nekoliko nedelja van Srbije. Zbog snimanja spotova i novih pesama, ona je odlučila da se u narednom periodu ne vraća u Srbiju, jer zbog epidemije virusa korona, nikada ne zna kada će granica koje države biti zatvorena, pa zato ne želi da izlazi iz zemalja Evropske unije.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x