RADILA JE NA CRNO? Milica Kemez otkrila šta je radila u Švajcarskoj! VIDEO

U emisiji ,,Zadruga – Narod pita“ gledateljka iz Novog Sada, koja se predstavila i kao građanska Švajcarske, obratila se Milici Kemez, koja je prethodno pričala o svom poslu u inostranstvu.
– Rekla si da si radila kao hostesa, je l’ ti znaš šta znači u Švajcarskoj kao hostesa? To je posao koji bilo gde, da li je predsednik, da li su tu velike glave, one su u uniformama i tu stoje i znaju jezike i upućuje goste to i to. Nju su verovatno držali na crno da radi, a kao hostesa, ja znam njihov zakon. Čujte, da vam kažem, ona nije mogla nikako da bude hostesa. Ona nije imala papire, nije plaćala porez, ti si radila na crno – pričala je gledateljka.

– Ne znam tačno, 2017. godine, ja radim od 15. godine. Dobro, i da sam radila na crno? I šta sad sa time? Ja sam radila sa Markovom bivšom devojkom, dečko je rekao sve, on je dolazio u taj restoran! Ja nemam potrebu da se pravdam, ne stidim se ničega! Pričate da je Luna kao pričala bez majke mesec dana, da li ste se pitali koliko sam ja bila bez majke? To Vas ne zanima, nego ste se uhvatili gde sam ja radila, ja ne želim da Vam se pravdam! Taj put je iza mene, ja sam tamo radila, za svoju platu 1200 franaka, moj cilj je bio da što više flaša pića prodam, kako bi imala procenat od toga – odbrusila je Kemezova histeričnim tonom u glasu.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x