Besan na podršku! Mensur: Gde su ti fanovi da me pitaju da li mi treba nešto? VIDEO

Gosti sinoćne emisije “Zadruga 3 – Narod pita”, Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Bane Čolak i Ivana Krunić otkrili su planove za budućnost, a naši gledaoci otkrivaju njihove postupke i dešavanja iz prošlosti, zajedno sa Milanom Miloševićem.
– Ćao, brate, ovde Sale! Svašta mi ljudi pišu. Da li sam ja tebi poslao račun? Sve glasove koje smo poslali, sve snimljeno. Da li si se zahvalio ljudima koji su glasali za tebe? Ponudio sam se da vam pomognem ako šta treba. Da li ti je garderoba kod mene? Trebali su samo da izađu i kažu da su zaljubljeni i to je to – komentarisao je Mensurov prijatelj.

– Jesi, ali ne znam čemu ovaj napad, ja ne znam te ljude koji su glasali za mene. Ako ste svi odustali, da vam vratim taj novac. Gde su ti fanovi da me pitaju da li mi treba nešto? Mi jesmo tako rekli, ali su je oni vređali, psovali, svašta – odgovorio je Mensur.
– Meni majka nije dobro! To mi je bilo preče nego da se zahvaljujem nekim tamo ku*cima! – vikao je Mensur.

– Ti se stalno žališ, kao da ti je bilo najteže! Mi zbog tebe nismo spavali noćima, bili smo budni zbog tebe, alo! I prekini da vičeš! – nadovezao se gledalac.

Izvor: Pink.rs

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs na YouTube.com

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...