KONAČNO SREĆNA! Holivudska tinejdž zvezda Demi Lovato rekla je “Da”! (FOTO)

Demi Lovato je prošla kroz jako težak period svog života. Podsećamo, 2017. u svom dokumentarnom filmu „Demi Lovato: Jednostavno komplikovana“ ona je otkrila kako prolazi kroz tešku borbu sa bipolarnim poremećajem. Pre dve godine Demi je bila u bolnici pod sumnjom da se predozirala, to je jako uticalo na nju pa je život promenila iz korena.  Počela je sa zdravim stilom života, da vredno trenira, uživa u ljubavi svoje porodice, pa je sada srećnija nego ikad. Naime, na svom profilu na „Instagramu“ Demi je podijelia fotografiju i  potvrdila da je dečko zaprosio.

Ona je od marta u vezi glumcem Maksom Erikom koji je odlučio nakon samo par meseci veze da je veri. Uz fotografiju sa veridbe podelila je i svoje emocije: „Kad sam bila mala devojčica, moj biološki otac uvek me je zvao „malim partnerom „- nešto što bi možda zvučalo čudno bez njegovog južnog kaubojskog  akcenta. Za mene je to imalo smisla. I danas ta reč opet ima savršen smisao, ali danas ću zvanično biti tuđi partner„- postavila je Demi u opisu fotografije.

,, Znala sam da te volim onog trenutka kada sam te upoznala. To je bilo nešto što ne mogu da opišem nikome ko to nije doživeo iz prve ruke, ali na sreću i ti si to osetio. Nikada se u mom životu nisam osećala tako bezuslovno voljeno (osim mojih roditelja). I nikada me ne pritiskaš da budem išta drugo osim sebe. I činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Čast mi je što prihvactam tvoju ruku u braku. Volim te više nego što može da stane u ovaj opis ali sam previše ushićena što osnivam porodicu i život sa tobom. Volim te zauvek, bebo. Moj partneru. Za našu budućnost!“ – napisala je.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x