Gledateljka raskrinkala Maju: Stan si nam demolirala, grebala si mi sina, šutirala si mi majku… VIDEO

Potpuni neočekviani skandal u emisiji ,,Zadruga – Narod pita“! Gledateljka Snežana uključila se u program i obratila se Maji Marinković, te je iznela tvrdnje da je bila u vezi navodno sa njenim sinom Stefanom.
Majo, da li se sećaš ko je ovde? – upitala je gledateljka.

– Mislim da prepoznajem glas! – rekla je Maja.

– Majo, ti si malopre rekla da si razoktrila Janjuša, da li ja sada tebi mogu da skinem masku sa lica? Imala bih pet dana, a možda ni pet, mesec dana bih mogla da pričam, ali nemam ni prostora, ni vremena. Ti znaš šta si radila pet godina sa mojim sinom Stefanom, ti znaš da si nam uništila život, da si nas proganjala. Da si nam stan demolirala, da si moju majku šutirala, Stefanovu baku, zvali smo tvog tatu da dođe i da te vodi, a on je meni rekao: ,,Snežana, ja ne ustajem u 4 sata ujutru za džabe“. Šta je to trebalo da znači? Majo, da li znaš koliko sam noći provela sa tobom u stanu, koliko noći asm te smirivala, tvoje drugarice si postavljala da ga prate, pa si me molila da svom sinu ne kažem? Da li se sećaš koliko puta si mu nokte zabijala u kožu, u leđa? Ja se grozim i počinjem da se tresem kako je moje dete izgledalo – tvrdila je Snežana.
Ovo nema veze sa vezom, ona živi u zgradi preko puta mene. Kada sam bila u svađi sa Lunom, prošle godine me je izvređala. Ja sam bila sa svojim dečkom Stefanom, njegova majka je normalna žena, koja se ne zove snežana. Ovo je komšinica, koja živi u zgradi preko puta moje zgrade – tvrdila je Maja.

– Da li mogu, ja imam četvoro dece i ja se ne bavim lažima. Evo, ovako, da bih ja podsetila Maju, i tada sam joj rekla da mora da poseti psihijatra. Ja imam dokaze i fotografije, da li to mogu lično Vama Darko da vam prosledim, da Vam dokažem, kunem Vam se u svoje najmlađe dete. Ona je u stanju da tako izmanipuliše ljude. Sram te bilo Majo! Majo, kako može da kaže da je Janjuš voli, da je bio zaljubljen u nju i da joj je govorio da je voli? Janjuš je samo bio, moja procena, hteo je da izdrži sve vreme Zadruge, da odnese svojoj porodici novac. Kada je video ko je Maja, on je jednostavno morao da iskulira, jer ga je ona non-stop štipala! Janjuše, patila sam, kao što si patio i ti – nastavila je gledateljka.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x