I SARA ULAZI U ZADRUGU! Imala je aferu sa jednim učesnikom, očekuje se haos!

Na stranicu našeg portala stigla je jedna dojava da u narednu sezonu “Zadruge” ulazi i izvesna Sara Plavšić.

https://www.instagram.com/p/B8BiGFPn8QS/

Kako nam navode u poruci koju smo dobili, sa tom devojkom je budući zadrugar Jovan Cvijetić Cvele varao svoju aktuelnu devojku i takođe učesnicu “Zadruge 4” Anju Todorović. I ne samo to, već u toj dojavi nam javljaju da je Sara zapravo finansirala Cveleta.

View this post on Instagram

🤨

A post shared by 👑CJ👑 ♒😈🎶💪😋 (@_c_v_e_l_e_) on

– Ta devojka je Cveleta finansirala, plaćala mu je apartmane, skupu garderobu. Cvele je poznat da ga finansiraju devojke. Cvele je sa njom imao seks dok je bio sa Anjom u vezi – tvrdi anonimna osoba koja je poslala poruku na stranicu portala nemazabranjenih.rs.

Mi nismo želeli da ova afera ostane bez odgovara druge strane i zato smo kontaktirali Cveleta i proverili smo sa njim šta je istina iz ove dojave.

– Prvo, nije tačno da sam Anju varao sa ovom devojkom. Drugo, mene ta devojka nije finansirala. Videli smo se dva puta, nismo bili u vezi. Ne želim bilo koga da napadam, niti želim ovu devojku da nešto ponižavam i vređam, ali ovo su dve činjenice koje moram da demantujem – rekao je kratko Cvele za nemazabranjenih.rs.

View this post on Instagram

😁

A post shared by 👑CJ👑 ♒😈🎶💪😋 (@_c_v_e_l_e_) on

Cvele je uveren da će i u rijalitiju dokazati koliko se Anja i on vole i veruju da ništa neće uspeti da ugrozi njihovu vezu.

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...