Kako je Mateja saznao da je Relja sa Mašom? Filip: Počeli smo da se cerekamo kao klinci…

Filip Reljić i Maša Matijević su započeli ljubavnu romansku još nego što je Mateja Matijević izašao iz rijalitija.
Nas je zanimalo kako je Mateja saznao da je njegov bivši cimer iz rijalitija sada u vezi sa njegovom rođenom sestrom.

https://www.instagram.com/p/CCqdTrLBe8W/

– Kada je bilo izbacivanje, Maša i ja smo se to veče dogovorili da dođe kod mene da zablejimo i gledamo neki film, kao što je i bilo. Međutim, negde oko 2h okrenuli smo na „Pink“ i videli da su Mateja i Mima podignuti. Baš u momentu kada je voditelj trebao da proglasi ko će ispasti, Matejina mama nas je zvala i zamolila da odemo zajedno po Mateju, pošto sam dosta bliži. Šok! U početku smo se malo zbunili i cerekali, bili smo svesni da će nas Mateja pitati otkud to da smo zajedno. Razmisljali smo da li da slažemo nešto i prikrijemo našu situaciju još neko vreme, ali smo odlučili na kraju da priznamo – otkrio je Filip za nemazabranjenih.rs i dodao:


– I bas kao što smo i pretpostavili, kada smo videli Mateju izgrlili smo se, a sledeće pitanje je bilo odkud nas dvoje zajedno. Pogledali smo se i počeli da se cerekamo kao klinci i iskulirali pitanje. A onda kad smo krenuli da se vozimo ka Pančevu, Mateja je ponovio pitanje, sve vreme kroz osmeh… Rekao sam mu iskreno, bez uvijanja da smo Maša i ja počeli da se zabavljamo sasvim spontano i neočekivano. Prvo je nastala tišina, koja je trajala par sekundi, a onda mi je Mateja pružio ruku i rekao da mu je drago što to čuje i da smatra da ću biti dobar momak za njegovu sestru i da imamo njegov blagoslov.

Inače, da je Filip odlično primljen za zeta dokazuje i snimak koji je Mateja podelio na svom profilu na „Instagramu“. Čak i najavljuje da će Relja uskoro da radi tetovažu na Matejinom telu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x