Mima: Zbog Mensura su mi stizale preteće poruke, za Ivanu ne želim da čujem!

Miroslava Mima Živković, koja je napustila Belu kuću kao desetoplairana u lajvu na društvenoj mreži Instagram odgovarala je na pitanja svojih pratilaca. Kao i uvek, ona je bez dlake na jeziku komentarisala bivše cimere. Mima je otkrila ko ju je razočarao, sa kim ne želi da ima nikakav kontakt, ali i o kome, uprkos brojnim svađama ima lepo mišljenje.

Kako kaže, uprkos neslaganjima i žestokim razmiricama sa Mensurom Ajdarpašićem, u rijalitiju, o njemu nema loše mišljnje, ali su joj zbog njega stizale preteće poruke.
– Što se tiče Mensura, nemam loše mišljenje o dečku. Htela sam da bude zaštitnik žena, da bude pravi muškarac, ali on na delima to ne pokazuje. Htela sam da izvučem to iz njega, na kraju sam mu pružila ruku i čestitala mu. Neke preteće poruke su mi stizale zbog Mensura, to je katastrofa kakve su mi poruke slali. Problem je što je on rekao da se sada peremo svi od njega, to me strašno pogodilo, kao da je iskoristio moju dobrotu. Radio je ružne stvari, dečko je grešio. Mislim da tako ne može da govori jedan muškarac i da kuka – rekla je Mima, pa oplela po svojoj nekadašnjoj drugarici Ivani Krunić.
– Sa Ivanom Krunić se nisam čula i ne želim da se čujem sa njom. Ne razmišljam o njoj. O njoj mogu da kažem samo da je labilna, nestabilna i ništa drugo. Ne želim da pričam o njoj, niti da se čujem s njom – kaže bivša zadrugarka i otkriva mišljenje o Anabeli Atijas.
– Ja sam bila na strani majki. Nisam htela da krenem na Anabelu. Na strani sam žena koje su preživele nasilje. Pokazalo se da mi je tek tako okrenula leđa, iskreno dosta sam promeniila mišljenje o njoj… – rekla je Mima i iznela mišljenje o Marku Miljkoviću.
– Ja gotivim Marka, on gotivi mene. Dečko je prihvatio moje mišljenje o njemu. Ja sam možda i uticala na njega da se malo smiri tamo. Volim Marka Miljkovića. On je pravi muškarac – kaže Živkovićeva i otkriva da li su ona i Miona Jovanović nastavile druženje napolju.
– Malopre sam se dopisivala sa Mionom. Miona i ja smo prijatelji, tek ćemo da se družimo. Možda zajedno odemo i na neki odmor.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x