Komšije o finalu: Može li Hrvatica pobediti nakon horora koji je preživela?

Večeras je superfinale treće sezone rijalitija „Zadruga“. Za završnicu ovog šoua, zainteresovani su i mediji u Hrvatskoj. Pogotovo zato što je u superfinale ušla i Iva Grgurić, koja je ostala do poslednjeg dana ovog rijalitija.

– Večeras finale kontroverznog šoua: Može li Hrvatica odneti pobedu u Srbiji nakon horora koji je preživela? – ovako glasi naslov na portalu Net.hr koji najavljuje superfinale „Zadruge“.

– Net.hr već je pisao o hororu koji Iva proživljava u reality showu u susjednoj zemlji, od uvreda na nacionalnoj osnovi do fizičkih nasrtaja, vrijeđanja publike koja za nju glasa uvredama da su fufice i bogalji, te stravičnih prijetnji koje su joj upućivane – navode u pomenutom tekstu.

https://www.instagram.com/p/B2qpa3HhbXK/?utm_source=ig_embed

Iva je na ovom portalu predstavljena kao žrtva. Čak i žrtva svog bivšeg dečka Stefana Karića.

– Vrlo rano u natjecanju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bijes ukućana, nisu birali sredstva kako bi je ponizili i uvrijedili, uzimajući u usta čak i njenu obitelj i psujući je na najgori mogući način. U tome je prednjačio njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog reality priče, dečko koji je predstavljen kao beogradski šmeker, a sudeći po komentarima i dislajkovima na Youtubeu pokazao sve suprotno od tog – piše Net.hr.

Ako je zaključiti na osnovu pisanja ovog hrvatskog portala, Hrvatska je ponosna kako se Iva predstavila u „Zadruzi“.

– Ako pogledamo Youtube komentare i instagram grupe, Iva je osvojila cijelu regiju svojom skromnošću, jednostavnošću, dobrotom, borbenošću i poštivanjem tuđeg (što se ne može reći za sve sudionike showa) pa nam ostaje za vidjeti hoće li Iva biti prva Hrvatica koja je odnijela pobjedu u srpskom reality showu Zadruga. Brojne srpske javne ličnosti podržale su Ivu i pozvale da se glasa za mladu Hrvaticu, jedna od njih je pjevačica, astrolog i voditeljica Vesna Rivas, podržale su je još Katarina Grujić, Stanija Dobrojević, pobjednica prve Zadruge Kija Kockar i mnogi drugi. Pobjednika će odlučiti glasanje SMS porukama. Veliko finale održat će se večeras, a Ivi sretno u borbi za pobjedu! – naveli su na ovom portalu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x