Nakon Karleuše i Seke… Sara, Milica, Ana, Džidža i Marina zgrožene zbog brutalnosti srpske policije!

Među javnim ličnostima koje nisu ostale neme na situaciju od protekle noći kada su policija iživljavala nad demonstrantima su i mlade pevačice. Među tim nezadovoljnim građanima je sigurno mnogo onih koji su njihova publika.

– Uz snimak brutalnog prebijanja jednog demonstranta, Milica Pavlović poručuje:

– Jeza me hvala od svega što se dešava na ulicama naših gradova…

Milica je poručila svojim fanovima na „Instagramu“ da se čuvaju, da nose maske i da se vole.

Njena koleginica Aleksandra Džidža Stojković je bila daleko direktnija i osudi brutalnosti policije.

– Pokazna vežba naše policije… prelepo … – bila je ironična Džidža.

Sara Reljić je podržala Jelenu Karleušu koja je osudila brutalnost naše policije. Ona je na svom profilu podelila objavu svoje starije koleginice.

– Na nezadovoljan narod ne sme da se diže ruka vlasti. Ne na ovaj način. Mora mudrije ili klizimo u gradjanski rat. I da, javne ličnosti imaju obavezu da osude svaki vid nasilja i da BUDU UZ NAROD. Uvek i zauvek. Police brutality in Serbia.. – podržala je Sara reči Jelene Karleuše.

– Srbija 8. 07.2020. – navela je Ana Sević na svom profilu na „Instagramu“ uz objavljeni snimak brutalnosti organa represije.

– Dno dna – ovako je zvezda „Granda“ Marina Bogdanović prokomentarisala ovu situaciju o kojoj danas pišu mnogi svetski mediji.

Inače, u toku dana, na društvenim mrežama oglasila se i folk pevačica Seka Aleksić.

– Ono što policija radi je zastrašujuće! Sramotno i za svaku osudu. Žao mi je što će većina javnih ličnosti pa i onih uticajnih da zatvori oči i prećuti! Samo zarad neke “tezge”da se ne “zamera”. Dati podršku svom narodu je obaveza svih nas, ukoliko ovde živimo i volimo ovu zemlju! – poručila je Seka.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x