Na koga od njih ste zaboravili? Oni su diskvalifikovani iz Zadruge!

Još nekoliko dana je ostalo do kraja treće sezone „Zadruge“. Neki rezultati aktuelne sezone su se već sumirali, a mi želimo da vas podsetimo ko su sve oni zadrugari koji ovu sezonu nisu napustili regularno, već zato što su diskvalifikovani.

Filip Mijatović je iz „Zadruge“ pobegao sredinom septembra prošle godine. Zbog toga je on prvi zadrugar u ovoj sezoni koji je diskvalifikovan.

– Imamo važno obaveštenje za vas, doneli smo odluku da je Dražen Bakić diskvalifikovan nakon detaljnog pregledanja snimka – oglasio se Veliki šef krajem septembra prošle godine.

On je pre toga udario Marka Đedovića i završio je u zatvoru. Posle toga je pretio Đedoviću, zbog čega je produkcija odlučila da njemu više nije mesto na imanju.

Zbog nasrtaja na Taru Simov, Jelena Krunić je izbačena sredinom oktobra prošle godine. Ona se posle toga više puta oglašavala na društvenim mrežama i zamerala je produkciji zbog toga što je ona diskvalifikovana za mnogo manju agresiju nego neki zadrugari koji su kasnije pokazali nasilničko ponašanje, a njih je produkcija oduzimanjem honorara.

Nakon što je nasrnuo na Mensura Ajdarpašića, Vladimir Tomović je diskvalifikovan iz „Zadruge“. To je bilo u januaru ove godine.

Zbog sukoba sa produkcijom, Dalila i Dejan Dragojević su 9. januara pobegli iz „Zadruge“. Zbog toga su oni diskvalifikovani iz ovog rijalitija.

U roku od nekoliko dana, sredinom marta, zbog toga što nisu učestvovali u emisijama i nisu poštovali pravila u „Zadruzi“, iz ove sezone izbačeni su Zola i Miljana Kulić.

Osim diskvalifikacija, neki učesnici su izašli iz rijalitija iz opravdanih, a pre svega zdravstvenih razloga i zbog toga se više nisu vraćali na imanje. Među njima su Zoki Šumadinac, Miloš Bojanić i Saška Karan.

 

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x