GRČKA JE ZATVORENA, ALI AQUAWORLD RESORT PONOVO RADI!

Iako broj zaraženih virusom Korona raste, kako u Srbiji tako i u okolnim zemljama, postoje i hotelski kompleksi u regionu kojima je bezbednost gostiju na prvom mestu pa je mogućnost da se tamo zarazite skoro pa ravna nuli.


AQUAWORLD RESORT BUDAPEST hotel otvoren je već mesec dana, zaposleni se svakodnevno testiraju na virus i do sada nije zabeležen ni jedan pozitivan slučaj. Tome su uveliko doprinele i mere zaštite koje su na snazi od otvaranja. Tako se sobe svakodnevno i totalno dezinfikuju, a vazduh se ventilira pomoću aparata koji uništavaju 99.99% virusa i bakterija i to 12 sati pre vaše prijave u hotel. Kako bi se ispoštovale sve mere socijalnog distanciranja, između svake dve zauzete sobe nalazi se jedna prazna. Takođe, pored dnevne zamene peškira, postoji i mogućnost promene kompletne posteljine na dnevnom nivou, takođe bez dodatne naplate.

Voda u bazenima konstantno se proverava, pa su mere zaštite dovedene skoro do savršenstva.

Hrana u restoranima ne služi se po principu švedskog stola, nego kao a la cart, a konobari sa maskama i rukavicama koje konstantno menjaju pobrinuće se da usluga bude na vrhunskom nivou, kako je to i inače običaj u ovom hotelu. Razmak između stolova je najmanje dva metra. Za slučaj da ne želite da obedujete u restoranu, hotel je pronašao rešenje. Tako je svim gostima dostupna opcija totalno besplatnog room service-a, odnosno služenje obroka u smeštajnoj jedinici.

Kompletno osoblje hotela prošlo je kroz višenedeljnu obuku, a sve sa ciljem da preveniraju zarazu virusom korona. Kompletan javni prostor hotela čisti se non-stop, a dispanzeri sa dezinfekcijskim sredstvima postavljeni su po celom hotelu. Gosti mogu u svakom momentu i to postpuno besplatno da dobiju zaštitne maske i ostalu željenu zaštitnu opremu.

Osoblje hotela pobrinuće se za distancu između gostiju za vreme boravka u nekom od bazena, a voda se kao što smo već rekli tretira iz sata u sat, pa je bezbednost svakog gosta zagarantovana.

Dakle, ukoliko se ne usuđujete da odete na more, bilo da je u pitanju bliža ili dalja destinacija, boravak u Aquaworld Resort Budapest hotelu uvek vam može biti sigurna opcija za odmor. Na svega par sati vožnje iz bilo kog dela Srbije stići ćete do hotelskog kompleksa savršenog za letovanje ali i bilo koji drugi sezonski odmor. Granica sa Mađarskom bila je otvorena za humanitarne koridore i onda kada su je svi drugi zatvarali za naše građane, pa strah da ćete ostati “s one strane granice” možete u potpunosti da isključite.

Srećan put!

Foto: Promo, Facebook

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...