Lidija Vukićević otkrila zbog koga dolazi u Sarajevo! FOTO

Poslednjih sedmica glumica Lidija Vukićević redovan je gost Sarajeva. Violeta iz “Boljeg života” gde god se pojavila plenila je pažnju svojom lepotom i harizmom, uvek se rado slikala za uspomenu sa brojnim fanovima.

Većinom su to bili muškarci, dok su žene imale samo reči hvale za njen izgled. Vukićević je uživala u lepotama olimpijske planine Jahorine, ali i glavnog grada BiH.

– Violeta je poput vina. Što starija, to bolja – samo je jedan od komentara gošće hotela Lavina u kojem je bila redovan gost.

Odličan domaćin u BiH Lidiji je bila dugogodišnja prijateljica Slobodanka Vujan Boba. Ona se pobrinula da se glumica oseća kao kod kuće i sigurno da će Lidija ponovo vrlo brzo put šehera.

– Pravi razlog mog dolaska je kampanja za farmerke „Felicity“ koje je osmislila moja Boba sa ćerkom Majom Rončević. Tako da sam spojila ugodno s korisnim. Uradili smo slike za veliku kampanju koja počinje u julu, a istinski sam uživala na snimanju. U farmerkama Felicity stvarno se osećam fenomenalno. Boba je još jednom pokazala da je najbolji domaćin. Držala me je kao malo vode na dlanu. Nakon posla malo smo proslavili i zapevali u restoranu sa Brankom Sovrlić – kaže Lidija Vukićević.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x