Ovako izgleda MODERNA BAJKA Jelene Govedarice i Saše Pantića!

„Moderna bajka“ je modno-scenski performans koji je pred punom salom „Akademije 28“ održan u Beogradu. Glumački tandem Saša Pantić i Jelena Govedarica oduševili su glumačkim ulogama posetioce.

– Beskrajno sam srećna zbog toga, istakla je Govedarica ciji je ovo 61. autorski projekat.

Spoj mode i glume, gde potpisuje scenario, koreografije, režiju, a glučacki tandem u ovoj komediji bili su Saša Pantić i ona. Komedija o braku nekada i sada, gde kroz opterećenost internetom, verovanjem u gatare zapravo remeti tečine (Saša) planove za udaju koju joj je spremao. Smenjivao se smeh i aplauzi publike. Jelena nikako nije mogla da se oslobodi preturanja po džepovima muža Gorana koga je igrao Nenad Škundrić, dok tetak koji je pobornik tradicionalnog braka ima suprotna gledanja, a to je da žena treba stalno da zavodi muškarca jer je velika konkurencija, a ne da se od života preturanjem po džepovima traži problem i pravi pakao. On objašnjava Jeleni kako su se svadbe nekada spremale te s tim u vezi i vraćanjem u prošlost nastupio je Ansambl Ratislav Blagojević i Gledanice
i Milva fashion room sa anterijama uz pratnju violiniste Nikole Stankovića. Muž Goran bio je do njenog zvaničnog „Da“ u bezizlaznoj situaciji i neizvesnosti jer je ona opsednuta njegovim lajkovima i baksuziranjem kada joj je ispao buket. Njegove kume igrale su pevačice Dr Folk i Cipka, koje su mu pokušale ukazati na Jelenu kao loš izbor. Pevačica Sanja Maletić igrala je kumu koja je njen glas razuma i odlično se snašla u tome.
-Ovo je za mene veliko iskustvo i srecna sam sto sam bila dio Jeleninog projekta. Veliki izazov za mene, istakla je Sanja.

U scenama kada je Jelena vezbala pucanje pojavio se sportista reprezentativac Srbije u streljastvu Dusko Petrov, ali i plesači Filip Todorović i Bojana Jovanović, sa kojima je vežbala prvi ples.

– Na sceni su se nasla tv lica i novinari koji su nosili dizajnere Mariju Vitez i Vladimira Di Krupskog , koji su predstavili svoje kolekcije koje su na scenu donele glamur, ali i autentičnost jedne žene. Među njima našli su se: Ivana Đorđević (Grand tv), Tea Momčilović (KCN), Zele (Prva tv), Tijana Ranđelović (DM sat), Ljiljana Stanišić (KURIR), ali i pevačice Cipka i Dr Folk.

Uspesni ljudi su prezentovani kroz glumačku prezentaciju svoje profesije, a među njima su se našli:
Ljiljana Bulatović, profesor i pisac poezije, Dragan Obradović dizajner enterijera , direktor časopisa „Borba“ Andrija Jorgić , doktorica Tamara Krstić dr tara cosmetics , reper Don Aleks, Žade Nikolic srpsko-marokansko prijateljstvo, Marina Anchevska nlp trener.

Ovo je jedan divan način objedinjavanja mode i glume gde kroz obe doživljavamo određene segmente života kroz životnu priču, istakla je Jelena koja je bila vidno uzbuđena i prezadovoljna proteklim događajem koji su ispratili mnogobrojni mediji, ali i eminentna publika u kojoj smo videli Đorđa Davida, Ivanu Šasić, Gorana Čomora , Gorana Jovanovića i mnoge druge.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x