Ljuba završio u bolnici, Katarina testirana na koronu! FOTO

– Dragi moji, ovo ce biti moja jedina izjava za sada i MOLIM VAS NEMOJTE ME UZNEMIRAVATI!
Nisam jedini koji se leci ovde, bolnica je puna, zvono telefona i te kako nervira prvo ljude oko mene a naravno i mene. Imam upalu oba plucna krila, test na Covid nisam jos uvek dobio, ali naravno da se sumnja na ovu bolest. Generalno sam dobro, nisam na aparatu Bogu hvala, primam sve sto treba od lekova i za par dana cu biti kod svoje kuce.
Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate paznju i da se provere ako imaju neke teskobe. Cuvajte se i hvala na razumevanju! – poručio je folk pevač Ljuba Perućica večeras na svom profilu na „Instagramu“.

Nakon Ljube, oglasila se i supruga ove zvezde „Granda“ Katarina Kolozeus.

Foto: Ljuba Perućica

– Dragi moji, zamolila bih sve koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju i da ukoliko primete i najmanji simptom odu kod lekara. Moj suprug i ja smo testirani na Covid-19 i kako su nam rekli, rezultate ćemo dobiti sledeće nedelje. Ja sam hvala Bogu dobro i kod kuće sam, za razliku od Ljube koji ima upalu oba plućna krila. Apelujem na sve da ne čekaju kašalj, već da sa prvom temperaturom odu na pregled – poručila je Katarina i objavila je fotografiju iz svog doma i na objavljenoj fotografiji je pokazala ruku na kojoj se vidi da joj je vađena krv zbog testiranja na pomenuti virus.

Facebook komentari

Оставите одговор