Preležao je koronu, ali i dalje oseća bolove… Nikola otkrio zašto je to tako!

Nikola Stojanović, koji je pre nekoliko nedelja prošao dalje u naredni krug takmičenja u “Zvezdama Granda”, na sceni ovog šoua je otkrio da je preležao virus korona i da je sada zdrav. Posle odležane korone, on je uradio dva testa i oba su bila negativna, pa ovaj pevač sada ima antitelo na ovaj virus.

U toku emisije, on je pomenuo da i dalje oseća neke bolove, što je uznemirilo i članove žirija i gledaoce. Mi smo kontsktirali ovog mladog pevača i pitali smo ga ono što je zanimalo i mnoge gledaoce.

View this post on Instagram

🙂

A post shared by 𝙉𝙞𝙠𝙤𝙡𝙖 𝙎𝙩𝙤𝙟𝙖𝙣𝙤𝙫𝙞𝙘́ 🎙 (@nikola_stojanovic__) on

– Mnogi su me pitali kako je moguće da posle oporavka i dalje imam bolove. Bolovi su verovatno od ležanja od iscrpljenosti, od perioda izolacije. Bio sam u bolnici deset dana, slabo sam se kretao, ne možeš nigde da ideš, a ja sam navikao jer mi je takav posao, a često negde skitam. Čak i posle oporavka mene je glava bolela povremeno – otkrio je Nikola za nemazabranjenih.rs.

Nas je zanimalo i da li je Nikola možda saznao kako se uopšte zarazio, tj, od koga je dobio koronu.

– Zaista ne znam ko mi je preneo. Nigde nisam išao, niko mi nije dolazio. I kada sam tako nekad išao da kupim nešto pre nego što sam oboleo, uvek je tu bila maska, rukavice, čak i sredstvo za dezinfekciju.

 

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...