OVO ĆE DA BOLI! Filip nam je otkrio šta će Matejinoj sestri dozvoliti da mu uradi! FOTO

Bivši zadrugar Filip Reljić i Maša Matijević, sestra Mateje Matijevića, u poslednje vreme se često viđaju, a u prilog tome govore i njihove objave na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Marija Maša Matijević (@matijevicmasaa) on

Mi smo kontaktirali Filipa i proverili smo sa njom kakav je on utisak stekao o Maši.

– Maša je stvarno slatka, prijatna i lepo vaspitana devojka. Prija mi druženje sa njom i ona je na mene ostavila jako pozitivan utisak – otkrio nam je Filip.

Njihovo druženje je počelo tako što je Filip počeo da obučava Mašu da radi tetovaže. Oni su sada tek na početku, ali je Reljić zadovoljan kako njegova učenica napreduje.

– Maša je jako talentovana i samo treba usmeriti i oblikovati taj talenat – rekao nam je Filip.

Maša zasad i radi crteže isključivo na papiru, ali se očekuje da će ona uskoro uraditi svoju prvu tetovažu. Kako nam je Reljić otkrio on će biti taj na kome će Matejina sestra uraditi prvi crtež na koži.

– Odlučio sam da Maši dozvolim da svoju prvu tetovažu uradi na mene. Kada prođe obuku i kada budemo sigurni da je savladala obuku, onda će svi imati prilike da vide koliko je Maša talentovana i kada radi tetovaže. Imamo ideju čak i da ta prva tetovaža bude njeno ime, ali ima vremena i još se dogovaramo šta bi ona to mogla na meni da istetovira – rekao nam je Filip.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...