Rock furija iz Kanade: „Srčani udar“ ide na „Sve ili ništa“! VIDEO

Rock furija iz Kanade: „Srčani udar“ ide na „Sve ili ništa“

Parola „sve ili ništa“ je vodilja „Srčanog udara“ u muzičkoj rock furiji odlične grupe iz Kanade. Upravo to je naziv naslovne pesme njihovog sedmog studijskog albuma, koju su predstavili uz prigodan video. Tekst i muziku je pisao Dejan Đurković Englez, a u kreiranju aranžmana mu se pridružio pevač grupe Slobodan Vitas.

„Sve ili ništa“ je ujedno numera koja najavljuje premijeru novog muzičkog materijala, na kojem su gostovali Alen Islamović, „Osvajači“, Zlatan Ćehić Ćeha, Žanil Tataj – Žak, Ante Toni JankoviĆ, Lana Škrgić, Miki Petkovski (SMAK)…

– „Srčani udar“ ide brzo i nezaustavljivo ka premijeri novog albuma. Nakon „Divlje Merry“, koju je publika imala priliku da čuje nedavno, izbacili smo novi singl pred album. Naknadno ćemo objavljivati spotove za ostale pesme koje smo snimili, a imamo dosta materijala. Nismo bend koji jednom ili dva puta godišnje objavi singl, već imamo plan da u narednih godinu dana „izbombardujemo“ naše fanove u Srbiji i širom sveta. Kako kaže naša nova pesma, ništa ne radimo na pola, idemo na „Sve ili ništa“- govori lider benda Dejan Đurković.

Grupa radi na albumu već dve godine, pesme su se nizale i dodavale, tako da je on sam od sebe polako postao dupli album, iako to nije bila prvobitna zamisao.

– Svaka numera je praćena videom, jer se danas muzika gleda, ali nema tu ništa „fancy“, niti prevelike glume, samo sirovi rock’n’roll- dodaje gitarista i osnivač „Srčanog udara“ čiji rad možete pratiti na zvaničnoj stranici grupe www.srcaniudar.com

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x