Srčani udar predstavio novi singl pod nazivom DIVLJA MERRY! VIDEO

Kanadsko-srpski bend „Srčani udar“ objavio je novi singl „Divlja Merry“, nastao u saradnji sa Zlatanom Ćehićem Ćehom, bivšim članom „Divljih jagoda“ i basistom i vokalom rok grupe „Vulkan“.

Autor muzike i teksta je Dejan Đurković Englez, gitarista i osnivač „Srčanog udara“, dok su u kreiranju aranžmana učestvovali i ostali članovi grupe- Slobodan Vitas, Ademir Brčanović, Dragan Rušić i Szluka Istvan. Pesma je posvećena svim devojkama i ženama specifičnog karaktera, koji implicira sam naziv pesme.

– Nismo hteli da koristimo domaća imena, jer je cilj bio napisati pesmu ne za jednu, nego za sve „divljakuše“, u pozitivnom kontekstu tog nadimka. Verujem da svako ima neku svoju „Divlju Merry“ i vrlo lako će se pronaći u tekstu pesme: „…bila je najluđa od svih, grize kad ljubi… divlja Merry“- objašnjava Dejan Đurković Englez.

„Divlja Merry“ je druga zvanična pesma grupe kojoj je Zlatan Ćehić Ćeha dao svoj specifičan vokalni štih, koji se savršeno dopunjava uz fenomenalan glas Slobodana Vitasa, a ova živa rok legenda je dosta pomogla oko pojedinih bas i bubanj deonica, kao i u savetima pri samom miksu i produkciji numere.

Zanimljiv je način na koji je nastao i video koji prati „Divlju Merry“.

– Svi članovi benda, kao i Ćeha, dobili su „uputstvo“ da sami sebe snime na zelenom platnu, isključivo po sopstvenom osećaju i intuiciji. Kada sam dobio video zapise od njih i počeo sa montažom, da svakog pojedinačno smeštam u kadar koji bi delovao kao da smo svi zajedno to snimili u jednoj prostoriji, ispostavilo se da je svako napravio idealne snimke po pitanju izbora ugla, svetla, garderobe, blizine, ponašanja i nastupa, a da nije imao pojma šta ostali učesnici snimaju. Kao nekom telepatijom smo svi na isti način doživeli pesmu, što je u ovakvim okolnostima video snimanja skoro pa nemoguće, da 6 osoba na identičan način „predvidi“ kako bi ti njihovi kadrovi „legli“ u montaži- govori Đurković.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x