Severina rasplakala fanove! Novi snimak je istopio njenu publiku! VIDEO

Najpopularnija hrvatska pevačica Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom ‘The Magic Tour’, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jeste činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Foto: Jani Ugrin

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. A pesma ‘Rođeno moje’ bila je kulminacija navijanja publike da neko ko je bio povredjen bude dobro. To nije bio aplauz, to je bilo navijanje. Pogledajte i poslušajte tu tugu pomešanu sa snagom i ljubavi publike.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i ličnom porukom:

„Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dečaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest meseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca!“

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x