Zbog ćerki, glumica podmitila fakultet, pa završila u zatvoru! FOTO

Glumica Lori Lohlin osuđena je na dva meseca zbog podmićivanja fakulteta da prime njene dve ćerke, a javnost je revoltirana. Kako kažu, ta kazna je sprdnja, a po njima, Lori i njen muž Mosimo Đianuli iznenada su se izjasnili krivim kako bi iskoristili situaciju nastalu zbog pandemije koronavirusa.

View this post on Instagram

sister sister

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

Pretilo im je 40 godina iza rešetaka jer su platili pola miliona dolara kako bi se njihove ćerke Olivija Džejd i Izabela upisale na fakultet kao veslačice, iako nijedna od njih dve nikad nije veslala.
Uhapšeni su u martu 2019. sa još 50 roditelja, među kojima je i Lorina koleginica Felisiti Hafman.
Nakon što su mesecima tvrdili da su nevini i da su verovali da je pola miliona dolara otišlo u humanitarne svrhe, Lori i Mosimo odjednom su prošle srede promenili svoj iskaz i priznali krivicu.
Lori će odslužiti dva meseca u zatvoru i platiti 150 hiljada dolara kazne, dok će Mosimo u zatvoru biti pet meseci. Sudija još mora da potvrdi te kazne, a zasad nije zakazano saslušanje.
Vilijam Trak, advokat slavnog para, odbio je da komentariše presude.
Tviter je pun komentara zgroženih Amerikanaca koji su uvereni da je presuda dokaz privilegija bogatih i slavnih.

Obe ćerke su posle skandala su napustile fakultet. Olivija Džejd, koja je bila uspešna influenserka, na neko vreme je nestala sa društvenih mreža, ali u međuvremenu se vratila.

Felisiti Hafman ranije je osuđena na svega 14 dana u zatvoru jer je platila 15 hiljada dolara da se njenoj ćerki popravi rezultat SAT testa.

 

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...