Marija Šerifović tužna što neće gledati finale Evrovizije! FOTO

Evropa sa nestrljenjem očekuje da vidi kako će u subotu izgledati specijalni evrovizijski program „Europe Shine A Lihgt“, a kompletan auditorijum videće i jaku poruku iz srca Beograda!

Foto: Miomir Mirić

U noći, kada bi da je sve bilo po planu dobili pobednika, finale najgledanijeg televizijskog muzičkog spektakla u Evropi, ove godine kao specijalan muzički program, ali ne i takmičarski, specijalni revijalni deo činiće samo 5 država koje je odabrao „EBU“a, dok je među njima i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

-Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi! Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice– istakla je pop zvezda.

Foto: Miomir Mirić

Marija ističe da se trud isplatio i da će Srbija biti ponosna na sliku koju šaljemo u Evropu. Muzički specijal pod nazivom „Eurovision: Europe Shine A Light“, prenosiće preko 45 zemalja, a tokom višesatnog specijalnog programa videćemo i sve ljude koji su obeležili ovu kultnu muzičku manifestaciju.

-Tužna sam i ja što neću imati taj ritual da gledam finale Evrovizije, potom i ono napeto glasanje. S obzirom na to da muzika na kraju pobeđuje sve, dokazeće se već prenosom koji će pratiti gotovo cela Evropa- zaključila je pevačica.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x