PONOVO PRED RASKIDOM! Marko Luni: Ti Jelenu bockaš, ona nije prešla granicu! VIDEO

Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su da se svađaju i nakon emisije „Pitanja gledalaca“ koja je u rijaliti programu „Zadruga“ održana ovog popodneva. Problem je i ovoga puta bila Jelena Pešić, a Marko je tvrdio da Luna pravi dramu oko gluposti. Luna i Marko su se posvađali i oko toga da li ona nekome daje povoda, a bilo je reči i o Anabeli Atijas.
– Ja stvarno ne vidim što si ti sa mnom. I dalje ne shvatam što si sa mnom. Ti mene dovodiš do ludila da bih ja izudarala sve oko sebe. Ti si toliko hladnokrvan i ravnodušan. Ne mogu da shvatim da neko može tako. Meni je žao što ja nisam takva. Mene to ubija, sve mi se u meni izvrne, vrišti mi se nasred onog stola – rekla je Luna.
– Ti ti nekom dala za pravo što se pričaju takve stvari. Ja nemam argument da nekoga nap*šim k*rcem. Dobro znaš šta sam raido zbog tebe. Treba da promeniš svoje ponašanje i da ugasiš malo bezobrazluk, nema potrebe da budeš bezobrazna kada si svojim ponašanjem usr*la neke stvari. Sa mnom ništa nisi usr*la. Tema tvoje majke me ne zanima, sama ispravi taj problem. Družio sam se sa Jelenom, ništa nisam imao više s njom, ne družim se iz poštovanja prema tebi, za 50 godina nema razloga da ne sednemo ona i ja i smejaćemo se ovome – pričao je Marko.
– Najbolje da smo na ovom svetu samo ti i ja, j*bem ti ja ovu ljubav. To je katastrofa. Moraš da razumeš. Raskini, nemoj da budeš paćenica koja juri za mnom! Kraj, a ne da mi praviš ovde glavobolje za glupost i bez potrebe. Ne družim se sa devojkom već dva meseca. Jesam li spomenu tog Gastoza i te neke priče? Da li pričam? Hoćeš li da krenem da pričam? – rekao je Marko u nastavku.
– Kako to da ti nikada nisi ljubomoran? – pitala je Luna.
– Pa na koga da budem ljubomoran? – rekao je Marko.
– Bravo, hvala! To sam htela da čujem! Ja ti ne dajem povoda – rekla je Luna.
– To je stvar mog samopouzdanja. Ako smatraš da će da ti bude bolje kod drugog, ti idi. Povoda daješ, ako neko daje povod, to si ti, ako neko ne daje povod, to sam ja. To razumi. Ako ima bolje od Marka, idi. Mi smo zreli za raskid Luna, shvataš to? Jedino nas ti remetiš. Ona granicu nije prešla, iako si ti nju podbadala. Ja ne znam u kom filmu ti živiš. Ti nju i te kako bockaš za stolom – rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs

 

 

Facebook komentari

Оставите одговор