Kristina je nova voditeljka Happy televizije! FOTO

Produkcija Hepi televizije, širi porodicu voditelja, te se, u nedelju, na malim ekranima, prvi put, u emisiji „Nedeljni ručak“, od 14h, pojavljuje Kristina Iglendža.
Svojevremeno, sjajno prihvaćena u emisiji sa Vanjom Bulićem, još u doba „Košave“, a zatim oprobana i u sopstvenim emisijama na drugim televizijama, Kristina Iglendža, kako se od nje očekuje, napraviće bum na malim ekranima.
U pripremi je njena autorska emisija, kojom će uskoro obradovati gledaoce, a do tada, biće deo tima sa Jelenom Maćić, Vesnom Vukelić, Jovanom Jeremić.
-Mnogi pogrešno doživljavaju rijaliti i ne prihvataju to kao psihološku igru, a čak je više od toga – kaže Iglendža. – Oni žive svoje sudbine pred nama, u našim domovima, sa nama…Projekat je mnogo više od onog što svi vide na malim ekranima ili pročitaju u medijima. U pitanju su živi ljudi, njihove emocije, lomovi, tuga, radost. Pred našim očima razvijaju se prijateljstva, rađaju deca. Oni su više od glumaca, na koje smo navikli.
Iglendža je, inače, bila i mis fotogeničnosti Srbije i Crne Gore, pa je očigledno, da joj, osim visprenosti i obrazovanja, jer je završila Ekonomski fakultet, ne nedostaje ni –lepota!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...