Tom Henks je iznenadio jednog dečaka, koga su maltretirali zbog korona virusa!

Tom Henks je još jednom dokazao da ima srce od zlata nakon što je poklonio pisaću mašinu marke “Corona” australijskom dečaku, koji je bio maltretiran zbog imena povezanog sa pandemijom koronavirusa.
“Osećam se kao da sam poznat”, uzviknuo je dečak iz Kvinslenda Korona De Vres, 8, u videu Rojtersa nakon što je poklon primio od svog heroja.

Glumac i poznati entuzijasta pisaćih mašina proveo je više od dve nedelje izolovan sa suprugom Ritom Vilson prošlog meseca u Australiji, nakon što je testiran pozitivnost na COVID-19.
Kada je dečak čuo za bolest dvostrukog oskarovca, napisao je: “Jesi li dobro?” Prepiska je bila početak njihovog prijateljstva. U srdačnom pismu, emitovanom na kanalu 7 u Australiji, De Vres je tragično otkrio da su ga njegovi školski drugovi nazvali “koronavirusom” zbog bolesti COVID, zbog čega je bio “tužan i ljut.”

Henks nije želeo da vidi dečaka kako pati. Poslao mu je svoj primerak stare pisaće mašine – koju je slučajno poneo sa sobom u Australiju – napisao je 10. aprila: “Tvoje pismo je učinilo mene i moji ženu da se osećamo dirnuto!

Holivudska ikona je dodala: “Ti si jedina osoba za koju sam ikada znao da ima ime Korona – poput prstena oko sunca, krune.”

Zatim, da bi još više podigao raspoloženje žrtve zlostavljanja, Henks je poklonio De Vresa pisaći instrument koji je nosio njegovo jedinstveno ime. „Mislio sam da će ti ova pisaća mašina odgovarati,“ napisao je, veselo dodajući, „Iskoristi je da mi pišeš. ” Nepotrebno je reći da je De Vres bio presrećan zbog Henksovog odgovora.

“Rekao je da sam mu prijatelj”, rekao je obradovan.

“Uskoro ću vam pisati”, rekao je dok je udarao po istoimenoj pisaćoj mašini.

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...