Raskinula je vezu pred milionima, bila je u Zadruzi… Da li prepoznajete pevačicu na fotografiji?

Pevačica Ivana Krunić uspela je da skrene pažnju gledalaca na sebe u toku treće sezone „Zadruge“. U toku aktuelne sezone ovog šoua, ona je napravila i nekoliko incidenata, ali sigurno je najveći skandal napravila kada je, svega nekoliko dana od izlaska iz rijalitija, ona odlučila da u pozivu obrati Banetu Čolaku i da ga javno ostavi.

Poslednji događaji u životu Ivane Krunić su dobro poznati svima, a mi vas podsećamo kako je ona izgledala kao devojčica.

Ranije se komentarisalo da li je ova pevačica stavila silikone u grudi, a ona je jednom prilikom za naš portal pojasnila šta je istina.

https://www.instagram.com/p/B7yTyJEpYPW/

– Iznenadile su me reakcije na fotografije i pitanja da li sam radila grudi. Nisam. Prirodne su. Nemam baš lepo mišljenje o estetskoj hirurgiji i ne bih nikada stavljala silikone – rekla je Ivana jednom prilikom za nemazabranjenih.rs.

Mi smo vas ovog puta podsetili na to kako je Ivana izgledala kao devojčica, a na vama ostavljamo da procenite koliko ima sličnosti između devojčice sa prve fotografije i pevačice koju smo gledali na imanju u Šimanovcima i koju sada gledamo u spoljnom svetu, dok priprema nove pesme.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x