Eminem se pohvalio da već 12 godina ne konzumira narkotike! FOTO

Reper Eminem je pokrenuo lavinu komentara, ali i poruke podrške, kada je na Instagramu u svojoj objavi otkrio da ne konzumira drogu već 12 godina.
– Čistih 12, u knjigama. Ne plašim se – poručio je Eminem u opisu fotografije, 12 godina otkako je umalo umro pošto se predozirao.

Podsetimo, kako je jednom prilikom ispričao, reper je svojevremeno konzumirao alkohol i do 30 tableta protiv bolova, kao i 40 do 60 pilula za smirenje.
– Ne znam u kom je to tačno trenutku postao problem. Sećam se samo da mi se sve više i više sviđalo – otkrio je on u jednom dokumentarcu.

Inače, dok je radio na filmu “8 milja”, shvatio je da ga muči nesanica, a radio je po 16 sati dnevno. Tada mu je jedan prijatelj otkrio jedan lek za spavanje, na koji se on brzo “navukao”. Pošto se predozirao, rečeno mu je da je u sebe uneo “ekvivalent četiri kesice heroina”.
– Da sam dva sata kasnije došao u bolnicu, bio bih mrtav. Otkazivali su mi organi, jetra, bubrezi, sve. Stavljali su me na dijalizu i nisu mislili da ću da preživim. Smrt je trebalo da bude moje dno, moj kraj – ispričao je pevač, a ovaj događaj on vidi kao uništenje iz kojeg se ponovo rodio.

Nije mu bilo lako, ali je znao da je tako najbolje, najviše zbog dece. Stalno je ponavljao kako želi da bude tu tokom njihovog odrastanja. Elton Džon ga je proveravao jednom nedeljno da li je istrajan u ovoj želji i tako mu je mnogo pomogao. Pričali bi dugo o svemu, a muzičar nije krio svoju sreću pošto bi shvatio da Eminem nije skrenuo sa puta.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...