Slavni glumac i dalje pati za tragično nastradalom suprugom!

Ni danas, nakon toliko godina nakon tragične nesreće na skijalištu koja je bila smrtonosna za glumicu Natašu Ričardson, njen suprug, slavni glumac Lijam Nison, nije se oporavio od činjenice da je više nema.

– Nikada se nisam pomirio sa njenom smrću, niti ću. Još uvek, u nekim trenucima, kada čujem da se otvaraju vrata, sam uveren da će sada ući i reći mi nešto, rekao je Nison, prisećajući se smrti voljene žene.
A njihova ljubavna priča bila je baš poput filmskih scenarija najromantičnijih filmova. Lijam Nison i Nataša Ričardson upoznali su se 1993. godine na Brodveju, gde su oboje glumili u novoj verziji „Ane Kristi“. Hemija između njih nije mogla da se sakrije ni na pozornici, ali nije sve bilo idilično.
– Rad s njim, to što se događalo između nas, ali i medijski natpisi o hemiji među nama nisu baš doprinosili mom tadašnjem braku, koji se u to vreme raspadao. Sve je to bio loš tajming. Šta mogu reći u svoju odbranu? Očigledno sam se jako zaljubila.
Punih 17 godina bili su u srećnom braku, tokom kojeg su dobili dvojicu sinova – Majkla i Danijela – a onda je stigla 2009. godina i porodica je otišla na odmor u kanadski Kvebek, gde su uživali u snežnim radostima. Nataša Ričardson, budući da nije znala da skija, angažovala je instruktora i s njim krenula da uči osnove. U jednom trenutku je, na stazi za početnike, pala i udarila glavom o pod.

Budući da nije nosila zaštitnu kacigu, udarac u levu stranu glave bio je prejak i uzrokovao je pucanje krvnih sudova u mozgu, što se na kraju pokazalo kao fatalna povreda. Lijam Nison požurio je do svoje povređene supruge, koja je u tom trenutku još uvek bila budna i rekla mu: „Srećo, pala sam na snegu.“

Iako je hitno prebačena u bolnicu, povrede su bile prejake. Slavna glumica je pala u komu, a doktori su Nisonu rekli kako je ni nekakvo čudo ne može spasiti jer je njen mozak mrtav.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x